Corona/COVID-19

UPDATE 15-3-2020

Beste leden van de Vlaardingse Vliegvissers Vereniging “Kunst en Vliegwerk”

Via de televisie is vandaag door regeringsvertegenwoordigers bekend gemaakt dat naast de scholen nu ook de eet- en drinkgelegenheden zoals sportclubs gesloten worden vanaf 18:00 i.v.m. het Coronavirus. Deze sluiting geldt dus ook voor de kantine waar we als vereniging gebruik van maken t.w.: S.C Vlaardingen Holy. De komende maandagavond is dus afgelast evenals de komende maandagavonden tot 06 april. Op basis van overheidsberichten informeren we de leden verder over het weer toegankelijk zijn van de kantine en de clubavonden.
Wij begrijpen uw teleurstelling in de genomen besluiten ten zeerste en delen die met u.

12-3-2020

Beste leden van de Vlaardingse Vliegvissers Vereniging “Kunst en Vliegwerk”

Ook wij als Vliegvis vereniging worden “getroffen” door het Corona virus. Het annuleren van onze visdag ter gelegenheid van ons 40-jarig bestaan is een direct gevolg van het virus. Omdat de locatie van de visdag in het door Corona getroffen Brabant ligt, vonden het bestuur en de activiteiten commissie het niet verantwoord deze door te laten gaan. Inmiddels heeft het Virus velen ziek gemaakt en zijn er in de media veel berichten over het Corona-virus.
De regering heeft inmiddels een aantal maatregelen bekend gemaakt waarmee zij hoopt, in samenwerking met iedereen, het Virus de baas te worden. Een van deze maatregelen is het annuleren van bijeenkomsten van meer dan 100 mensen. Als vereniging KVV vallen wij met onze club avonden niet in deze categorie. De kantine is dan ook gewoon toegankelijk voor de leden op de clubavonden tot nader order.
Een andere maatregelen is dat wanneer iemand zich niet lekker voelt, koorts heeft of andere ziekte verschijnselen, hij of zij thuis blijft en niet meer deel neemt aan het dagelijkse openbare leven. Dit geldt uiteraard ook voor jullie, leden van de KVV in relatie tot de club avonden en/of activiteiten. We verzoeken de leden dan ook wanneer zij zich niet lekker voelen of milde klachten hebben, al dan niet gerelateerd aan dit virus, om hun verantwoordelijkheid te nemen en de clubavonden niet te bezoeken.

Misschien een inkoppertje maar houd de nieuws berichten in de gaten!

Eind maart of mogelijk eerder zal, afhankelijk van de ontwikkelingen, het bestuur en de activiteiten commissie zich nader beraden over dit onderwerp.

Met vriendelijke groet,

De leden van de activiteiten commissie en bestuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *