Van de voorzitter

Beste leden van “de Vlaardingse”

Zoals we hebben ondervonden is er vanaf maart, om de ons bekende corona maatregelen van de overheid, helaas geen clubactiviteit meer mogelijk geweest. Gelukkig ligt het dieptepunt van de crisis voor de club alweer een tijdje achter ons. Ik, Yme heb die wekelijkse clubavonden en routine erg gemist, maar gelukkig kon het vissen wel doorgaan, zoals voor velen van ons. Zodra er versoepeling aangekondigd waren hebben we de club weer gedeeltelijk opgestart wat succesvol is gebleken gezien de opkomst.

Inmiddels hebben we alweer drie gezellige en druk bezochte maandagavonden gehad en met het mooie weer werd er ook weer volop geworpen op het veld. We hebben zelfs nog een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen in deze tijd, wat toch ook wel wat wil zeggen.

Met de laatste clubavond en de gehouden BBQ sluiten we niet alleen een smaakvolle en gezellig samenzijn af maar ook wel een verwarrend seizoen. Een mooie zomervakantie ligt nu in het verschiet met uitzicht op wellicht bijzondere vangsten.

Het bestuur en de activiteitencommissie wenst de clubleden in alle opzichten een goede vakantie toe en we wensen je in goede gezondheid weer terug te zien.

Groeten, Yme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *