Agenda KVV

jun
28
ma
BBQ 2021
jun 28 @ 20:00 – 22:30
BBQ 2021 @ Vlaardingen | Zuid-Holland | Nederland

Beste leden van de Vlaardingse Vliegvis Vereniging “Kunst en Vliegwerk”.

Met het mooie en zonnige weer van de afgelopen dagen, heeft het bestuur natuurlijk weer aan onze leden en de jaarlijkse verenigings-BBQ gedacht. Het bestuur en de activiteiten commissie hebben gezamenlijk en met groot genoegen besloten om de traditionele jaarlijkse BBQ te gaan houden. Ter ere aan onze trouw gebleven leden tijdens de corona periode, is de BBQ deze keer geheel voor rekening van de vereniging. Dus geheel gratis voor de leden en hun partner. Er zullen bij aankomst twee consumptiebonnen uitgereikt worden aan de leden en eventueel ook aan hun partner, voor een drankje naar keuze. Daarbij krijgt elke deelnemer twee gratis consumptiebonnen. De mogelijkheid bestaat dat er ook bonnen worden uitgereikt voor de BBQ zelf, maar dat is nog niet helemaal zeker. Het gebodene zal van eerste klas kwaliteit zijn, zeer zeker zoals vorig jaar gewend is.

Met alle feestvreugde is er ook een dompertje daar de vereniging officieel gaat sluiten voor de vakantieperiode, en daar mee is de laatste club avond en dus de BBQ op 28 juni.

Zoals gebruikelijk is de vereniging weer aanwezig op 6 September.

Daar er achter de schermen het nodige voorbereid en besteld moet gaan worden voor ons, vragen wij je om aan te geven: of je met 1 of 2 persoon(en) aanwezig zal zijn die avond. Uiterlijk tot 21 juni kan je aangeven of je aanwezig zal zijn, al of niet met je partner.

Geef dit even door aan onze activiteiten commissie via dit mailadres: activiteiten@kunst-en-vliegwerk.nl

Met vriendelijke groeten van het bestuur en de activiteiten commissie, die uitkijkt naar een gezellige avond en een smaakvolle BBQ voor de leden!

sep
6
ma
Eerst clubavond na de zomerperiode @ S.C. Vlaardingen Holy
sep 6 @ 20:00 – 22:30
Eerst clubavond na de zomerperiode @ S.C. Vlaardingen Holy | Vlaardingen | Zuid-Holland | Nederland

Beste leden van de Vlaardingse Vliegvissers Vereniging “Kunst en Vliegwerk”

Met genoegen kunnen we je melden dat de vereniging weer aanvangt op maandagavond 6 September 2021.
We verwachten je dan voor een informele avond, om zodoende even bij te kunnen praten over je vakantie belevenissen en/of (sterke) visvangst ervaringen

Je vliegvishengel met toebehoren meenemen kan natuurlijk ook om even te werpen op het veld om te testen in hoeverre je gevorderd bent in de vakantie of wat je nog moet bijspijkeren voor die ene grote vis die net ietsje buiten bereik van je leader was gebleven

We starten officieel om 20:00 op de ons bekende locatie S.C Vlaardingen-Holy, Zwaluwenlaan 480

Met vriendelijke groet en tot ziens!

Namens de activiteitencommissie en het bestuur