Zeebaars presentatie

Maandag avond 10 September hebben Rene en Ron een presentatie/ mini-workshop zeebaarzen gegeven. Rene trapte af met vertellen wat je minimaal bij je moet hebben om succesvol te kunnen zeebaarzen. Zaken als een stripmand, waadstok (van hout!) en de juiste lijnen heeft Rene besproken en gedemonstreerd op het veld.

Ron nam daarna het stokje over met zijn “Zeebaarzen 2.0” presentatie. Hier kwamen zaken als “waar mag je vissen” en “welke stekken bij welke omstandigheden”┬á uitgebreid aan bod. Uiteraard ging het hier over onze eigen “achtertuin”, de Maasvlakte I & II. Vliegen zoals streamers, minnows, garnalen en poppers passeerde de revue.

Het geheel was zeer informatief en werd door velen dan ook “geabsorbeerd”! Er was tijdens de presentatie ruimte voor vragen waarop Ron gepassioneerd antwoord gaf. Ik kan wel zeggen dat het “geniet-gehalte” behoorlijk hoog was!!

Volgend op deze avond gaan we volgende week binden ter voorbereiding van de waterkant sessie. Zie de agenda voor waar, wanneer en hoe!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *